[VCSE-LevLista] Nyári tábor keddtől

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2013. Aug. 4., V, 21:44:36 CEST


Szervusztok!

Nagy szervezésben vagyunk (Zoli, Tomi és én), és úgy néz ki, minden rendben van a táborral, bár hétfőn és kedden - a szokások szerint - a szervezőknek még rengeteg elintéznivalójuk és szállítanivalójuk lesz. Még ma is értesültünk újabb jelentkezőkről... :-) Bárki, aki jönni akar, jöhet, de mindenki hozzon magával feltétlenül:

- zseblámpát
- hálózsákot
- polifoamot
- fürdőruhát
- a házban lakók matracot vagy extra polifoamot
- poharat, kést, villát, tányért (a házban, ahol leszünk, nincsen evőeszköz, de mosogató van).

Teafőzési, kávéfőzési lehetőség lesz.

Soha nem tettem ilyen kérést, de az elmúlt napok - nem velem történt, de nagyon is mellettem - tapasztalatai, és a rendkívüli helyzet alapján most - remélem, csak kivételként - két komoly kérést teszek az alábbiakban:

Nagyon kérem, hogy tömény szeszesitalt és energiaitalt ne hozzatok a táborba, vagy csak abszolúte minimális mennyiséget (ne többet, mint egy aprónyi kupicával egy napra, de ha lehet, akkor inkább annyit sem). Őrült meleg van, és idén már lett ismerős rosszul a melegben energiaitaltól. A tömény szeszek és az energiaitalok ebben a melegben olyan módon is hathatnak, amiről lehet, hogy nem is tudtátok korábban, hogy ennyire kiüthet pont Téged. Sokszor azt hisszük, ez vagy az nem történhet meg velünk - mi se gondoltuk korábban, hogy allergiás rohama lesz lódarázs-csípástől valakinek a táborban, mégis megtörtént, és lehetett kórházba rohanni a barátunkkal... Jobb a bajt elkerülni! (A kérés nem vonatkozik a korlátozott, kulturált mértékű sör- és borfogyasztásra a 18 év felettiek esetében.)

Ugyanígy kérem, hogy amikor a meleg napokon megyünk a Vadása-tóra fürödni, fokozatosan menjetek bele a vízbe, ne hirtelen, pláne ne ugorjatok bele.

Nagyon úgy néz ki, hogy a tábor melegrekordot dönt. A felhősség-előrejelzés még jobban érdekel bennünket, és ez így alakul:

6/7 (kedd/szerda): 0%
7/8 (szerda/csütörtök): 0%
8/9 (csütörtök/péntek): 0%
9/10 (péntek/szombat): 98%, zivatar lehetséges (az egyesületi sátor kibírja, a többiek ügyeljenek amire ilyenkor vigyázni kell a sátrakkal: cövekek, kötelek, esőponyva!)
10/11 (szombat/vasárnap): 5%, majd lecsökken 0%-ra
11/12 (vasárnap/hétfő): 0%
12/13 (hétfő/kedd): 2%

A táborba 2013. augusztus 6-a (kedd) 14 óráig kell megérkezni, a tábor 14:30-kor kezdődik. (Természetesen, aki nem kedden jön a táborba, hanem más napokon, arra ez nem vonatkozik.)

A tábort 13-án kedden, 11 órakor zárjuk be, és 12 órakor adjuk vissza a ház tulajdonosainak a kulcsot (tehát eddig kell távozni).

A tábor helyszíne az őrimagyarósdi focipálya. Mivel a faluban 231-en laknak, szerintem nem kell térkép az odataláláshoz...

A táborban becsületkasszás megoldással üdítőt, ásványvízet stb. árulunk szűk választékban.

Ha valaki még jönne, akkor kérem, hívjon fel, a vacsora és az ebéd megrendelése miatt.

Kérdés, kérés, probléma esetén hívható:

Elsődlegesen Csizmadia Szilárd elnök, 70/283 57 52. Ha ezt valami ok miatt nem tudnám felvenni, akkor Csizmadia Tamás titkárt keressétek a 30/550 46 29-en.

A táborban 25 cm-es, 13 cm-es távcsövek, 10x50 B és egyéb műszerek lesznek.

Viszlát a táborban!

Üdv,
Szilárd
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20130804/e0fd0d74/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról